4/12/14

Απόφαση του ΣΦΠΤ 4/12/2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΣ:
ΕΝΙΑΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
(ΑΝΑΡΣΥΠ-ΕΑΑΚ / ΑΡΕΝ / ClassRom): 53
ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ: 40
ΠΚΣ: 9
ΛΕΥΚΑ:8



ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ:
  • Συμμετοχή του Συλλόγου:
    • στη συγκέντρωση συμπαράστασης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό την Παρασκευή 5/12 στις 12.00 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στις 17.00 στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.
    • στην πανεολαιίστικη πορεία το Σάββατο 6/12, ημέρα δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, στις 12.00 στα Προπύλαια. Η νεολαία δεν δολοφονείται, δεν τρομοκρατείται, θα ζήσει ελεύθερα!
    • στην κινητοποίηση ενάντια στην ψήφιση του προϋπολογισμού και των νέων αντεργατικών μέτρων την Κυριακή 7/12 στις 17.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Δώστε λεφτά για την παιδεία τώρα!
  • Κατάληψη του NOC ενάντια στο χτύπημα του φοιτητικού κινήματος και συνολικά των ελευθεριών της νεολαίας και του κόσμου της εργασίας από την Παρασκευή 5/12 μέχρι την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Νίκου Ρωμανού. Για την όποια ανωμαλία προκληθεί στην λειτουργία του ΕΚΠΑ και στα πανεπιστημιακά Νοσοκομεία θεωρούμε υπεύθυνους την κυβέρνηση και το κράτος.
  • Μπλοκάρισμα των ακυρωτικών μηχανημάτων στα λεωφορεία 224/250 την Δευτέρα 8/12 το πρωί και του ταμείου της Λέσχης Σίτισης στις 13.00. Επιβάλλουμε ότι οι κάρτες σίτισης του συλλόγου θα γίνονται δεκτές!
  • Αμεση συνεδρίαση i) της Γενικής Συνέλευσης Τμήματος με αίτημα την απόσυρση των αλυσίδων από το νέο ΠΠΣ ii) της Κοσμητείας ΣΘΕ με αίτημα την άμεση απορρόφηση των υπό μεταγραφή φοιτητών και αναγνώριση όλων των μαθημάτων χωρίς κριτήρια. Συγκρότηση επιτροπής υπό μεταγραφή φοιτητών του τμήματος.
  • Συγκρότηση αμέσως μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης ανοιχτής συντονιστικής επιτροπής υλοποίησης της απόφασης του Συλλόγου κόντρα στην «αγωνιστική» ανάθεση.
  • Νέα Γενική Συνέλευση την Τρίτη 9/12 στις 13:00 στο αμφιθέατρο.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/12/14, 7:14 μ.μ.

    ΑΛΗΤΕΣ... ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ... ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ... ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ... ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡ@ΝΕ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΑΣ!! ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/14, 2:20 π.μ.

      Με τις ευχές παλικάρι μου δε γίνεται τίποτα.
      Άσε που η αστυνομία πλέον δεν μπορεί να μας κάνει και πολλά γιατί πετάμε.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/14, 7:43 μ.μ.

    ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή