15/2/12

Καμία διώξη του αγωνιστή Α. Βουτσίνου!

Καταδικάζουμε την προκλητική και αναίτια σύλληψη του Αντώνη Βουτσίνου, φοιτητή του Μαθηματικού Αθήνας. Ο συνάδελφος, γνωστός για τη δράση του στο φοιτητικό κίνημα, βρισκόταν στις χθεσινές κινητοποιήσεις υλοποιώντας αγωνιστικές συλλογικές αποφάσεις του φοιτητικού συλλόγου και συνελήφθη κατά το όργιο βίας και τρομοκρατίας που επέβαλλαν στο κέντρο της Αθήνας οι δυνάμεις καταστολής. Ο στόχος τους ήταν ξεκάθαρος εξαρχής. Ήθελαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη διαδήλωση των εκατοντάδων χιλιάδων που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας και των άλλων πόλεων, ήθελαν να καταστείλουν τη μαχητικότητα και το μήνυμα ανυπακοής που έδωσε ο λαός ενάντια στο μαύρο μέτωπο εξουσίας και την πολιτική εξαθλίωσης των εργαζομένων και της νεολαίας.

Για αυτό και επιτέθηκαν βίαια σε μαζικά μπλοκ συλλογικοτήτων, συνδικαλιστικών φορέων και φοιτητικών συλλόγων, στα οποία βρισκόταν και ο Αντώνης Βουτσίνος, τα οποία διαδήλωναν για ώρες μπροστά από τη Βουλή. Η προσπάθεια τους είναι να επιτεθούν στους αγωνιζόμενους, να τρομοκρατήσουν το λαό, να απαγορεύσουν το δικαίωμα στη διαδήλωση, για να περάσουν τα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Όμως το λαϊκό και το φοιτητικό κίνημα δεν τρομοκρατείται και δεν καταστέλλεται. Η σύλληψη του συναδέλφου είναι επίθεση ενάντια σε όλους μας και θα σταθούμε αποφασιστικά δίπλα του.

Άμεση απελευθέρωση και απόσυρση όλων των κατηγοριών του συμφοιτητή μας Αντώνη Βουτσίνου! Απελευθέρωση των αναίτια συλληφθέντων αγωνιστών.

Όχι στην κρατική τρομοκρατία και των κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό! Παραίτηση του υπουργού Παπουτσή και ανατροπή του μαύρου κυβερνητικού μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου