13/11/09

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛ/ΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΣ 12/11/2009

Αποτέλεσμα Γενικής Συνέλευσης:

ΑΝ.ΑΡ.ΣΥ.Π. - ΑΡ.ΕΝ.: 78
ΔΑΠ: 60
ΠΚΣ: 30
ΠΑΣΠ: 6
ΛΕΥΚΑ: 8

Υπερψηφίστηκε το ενωτικό αγωνιστικό πλαίσιο της ΑΝεξάρτητης ΑΡιστερής ΣΥσπείρωσης Πληροφορικής-Ε.Α.Α.Κ. με την ΑΡιστερή ΕΝότητα.

Ο Σύλλογος αποφάσισε τα εξής:
  • Συμμετοχή του Συλλόγου στον 3μερο εορτασμό του Πολυτεχνείου (στον ιστορικό χώρο του κάτω Πολυτεχνείου). Συμβολική κατάληψη της σχολής τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Νοέμβρη.
  • Συμμετοχή του Συλλόγου στην παλλαϊκή-αντιιμπεριαλιστική πορεία της Τρίτης 17 Νοέμβρη, με κατεύθυνση την Αμερικανική πρεσβεία. Προσυγκέντρωση στις 15:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
  • Συμμετοχή του Συλλόγου σε κινητοποίηση για το άσυλο τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη και σε όποια εξώστρεφη δράση αποφασιστεί με τους υπόλοιπους Φοιτητικούς Συλλόγου.
  • Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην επόμενη Γενική Συνέλευση Τμήματος, απαιτώντας άμεση δέσμευση για καθιέρωση πτυχιακών εξεταστικών στο τμήμα.
  • Κάλεσμα και συντονισμός με τους Συλλόγους Φοιτητών των υπόλοιπων σχολών Πληροφορικής στην Ελλάδα για το ζήτημα των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων και για τη διεξαγωγή παράστασης διαμαρτυρίας στο αρμόδιο Υπουργείο.ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου