3/12/09

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛ/ΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΣ 2/12/2009

Αποτέλεσμα Γενικής Συνέλευσης:

ΑΝ.ΑΡ.ΣΥ.Π. - ΑΡ.ΕΝ.: 70
ΦΑΚ: 26
ΠΚΣ: 25
ΛΕΥΚΑ: 7
ΠΑΣΠ: 6

Υπερψηφίστηκε το ενωτικό αγωνιστικό πλαίσιο της ΑΝεξάρτητης ΑΡιστερής ΣΥσπείρωσης Πληροφορικής-Ε.Α.Α.Κ. με την ΑΡιστερή ΕΝότητα.

Ο Σύλλογος αποφάσισε τα εξής:


* Κατάληψη της σχολής από την Παρασκευή 4/12 μέχρι και την Δευτέρα 7/12. Συγκρότηση ανοιχτής επιτροπής κατάληψης για την διαχείριση του χώρου της σχολής.
* Καλούμε σε ένα και ενιαίο συντονισμό με τους άλλους Φοιτητικούς Συλλόγους στη βάση των αποφάσεων των Γ.Σ. με διαδικασίες αιρετότητας και ανακλητότητας και σε συντονισμό με μαθητές και εκπαιδευτικούς.
* Συμμετοχή του Συλλόγου στην παλλαϊκή διαδήλωση την Κυριακή 6/12 (ημέρα δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου) καταδίκης των πολιτικών και φυσικών υπε υθύνων της δολοφονίας, με προσυγκέντρωση στις 13:30 στα Προπύλαια.
* Συμμετοχή του Συλλόγου στην πανεκπαιδευτική διαδήλωση τη Δευτέρα 7/12 ενάντια στην επίθεση στα δικαιώματα της νεολαίας και στην καταστολή, με προσυγκέντρωση στις 12:00 στα Προπύλαια.
* Διασφαλίζουμε και περιφρουρούμε το πανεπιστημιακό άσυλο – ιδιαίτερα στις σχολές του κέντρου – απέναντι στις όποιες προκλήσεις για την κατάλυση του. Εκδήλωση των Φ.Σ. της Αθήνας για το άσυλο.
* Κάλεσμα για διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης Τμήματος με θέμα τις πτυχιακές εξεταστικές, και παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Φοιτητών εκεί με αίτημα την άμεση καθιέρωση πτυχιακών εξεταστικών.
* Νέα Γενική Συνέλευση την ερχόμενη εβδομάδα.
* Ενιαίο Κέντρο Αγώνα και Συντονισμού των Γενικών Συνελεύσεων και καταλήψεων με τα Σωματεία εργαζομένων που έχουν πάρει αγωνιστικές αποφάσεις.
* Εξώστρεφες δράσεις τις μέρες της κατάληψης που θα ανοίγουν τα ερωτήματα που έθεσε ο Δεκέμβρης και θα καλούν στις κινητοποιήσεις.



1 σχόλιο:

  1. Καινούριο blog από την ΑΡΑΚ-ΕΑΑΚ στο τει Ηρακλείου.
    http://arakeaak.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή